Storage Systems d.o.o

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu “ključ u ruke”.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00; Subota: neradan dan icon_widget_image +381 11 311 2442 +381 11 311 2484 icon_widget_image office@storagesystems.rs dragana.kosanic@storagesystems.rs
Image Alt
Explore the Features

Pretovarna oprema

Etiam scelerisque tortor at lectus dapibus, nec fermentum

Schedule

Pretovarna oprema

Kompletna rešenja u domenu savremene pretovarne opreme najkvalitetnije izrade koju nudimo omogućuju Vam sigurno, efikasno i bezbedno odvijanje procesa rada. Pretovarna oprema je ključna karika u distributivnom lancu koja čini celokupan proces efikasnijim i bržim. Kvalitetnom pretovarnom opremom učvršćuje se prirodna veza između skladišnih i pretovarnih proceca.

Naše dugogodišnje iskustvo u ulozi distributera i dugogodišnja uspešna saradnja sa renomiranim svetskim proizvođačima logističke opreme daju nam prednost i omogućavaju da Vam ponudimo izvanredan odnos cene i kvaliteta.

Pretovarna oprema
Explore the Features

Stabilna podrška kada vam je potrebna

Stojimo Vam na raspolaganju za tehničko savetovanje, prodaju, montažu i servisnu podršku. Nudimo sofisticiranu tehnologiju visokih performansi na kojoj počiva maksimalno produženi radni vek skladišne i logističke opreme koji nudimo. Konstanto usavršavamo znanje i veštine kako bismo Vam pružili što bolju i efikasniju uslugu održavanja i servisiranja.
Šta Vam nudimo

Veliki asortiman proizvoda

a

Hidraulične makazaste podizne platforme

Hidraulične podizne platforme omogućavaju utovar i istovar vozila niskog tovarnog prostora sa zadnje strane...

a

Hidraulične pregibne platforme sa klapnom

Hidraulične pegibne platforme omogućavaju utovar i istovar vozila spoljnjeg transporta sa zadnje strane...

a

Hidraulične pregibne platforme sa teleskopskim jezičkom

Platforma se oslanja na tovarni prostor vozila pomoću teleskopskog jezička čija dužina izvlačenja se može podešavati...

a

Industrijska vrata

U ponudi su svi tipovi segmentnih vrata, “brzih” vrata i “rolo” vrata velikog dijapazona dimenzija i dodatne opreme...

a

Dodatna oprema

U ponudi je i paleta dodatne opreme: uvodnici, semafori za signalizaciju, svetiljke na pretovarnim mesetima i dr.

a

Izolacione zavese

Izolacione zavese služe za zaptivanje zadnjeg dela vozila spoljašnjeg transporta pri obavljanju utovara i sitovara

a

Specijalna vrata

U ponudi su: brza sekvencijalna vrata, brza ‘’rolo’’ vrata, bočna sklapajuća vrata I vrata specijalni namena

a

Sigurnosni sistemi

Sistemi onemogućavaju pomeranje vozila pri obavljanju pretovara, postavljanjem poprečnog elementa između zadnjih točkova vozila

Hidraulične makazaste podizne platforme

Hidraulične podizne platforme omogućavaju utovar i istovar vozila niskog tovarnog prostora sa zadnje strane, izjednačavajući visinu skladišnog objekta i tovarnog prostora vozila. Podizne platforme imaju mogućnost opsluživanja bilo koje visine tovarnog prostora vozila, uključujući mogućnost da se spuste do visine okolnog terena skladišnog objekta.

Kvalitet

Hidraulične pregibne platforme sa klapnom

Hidraulične pegibne platforme omogućavaju utovar i istovar vozila spoljnjeg transporta sa zadnje strane, izjednačavajući visinu skladišnog objekta i tovarnog prostora vozila. Preko pregibnih platformi kreću se najčešće ručni skladišni viljuškari sa i bez platforme za rukovaoca ili čeoni električni viljuškari. Platforma se oslanja na tovarni prostor vozila pomoću jezička na preklapanje fiksne dužine.

Saradnja

Hidraulične pregibne platforme sa teleskopskim jezičkom

Hidraulične pegibne platforme omogućavaju utovar i istovar vozila spoljnjeg transporta sa zadnje strane, izjednačavajući visinu skladišnog objekta i tovarnog prostora vozila. Preko pregibnih platformi kreću se najčešće ručni skladišni viljuškari sa i bez platforme za rukovaoca ili čeoni električni viljuškari. Platforma se oslanja na tovarni prosotr vozila pomoću teleskopskog jezička čija dužina izvlačenjha se može podešavati.

Podrška

Industrijska vrata

U ponudi su svi tipovi segmentnih vrata, “brzih” vrata i “rolo” vrata velikog dijapazona dimenzija i dodatne opreme, kao što su: brza sekvencijalna vrata, bočna sklapajuća vrata i vrata specijalnih namena (protivdimna, sigurnosna, zvučno izolaciona, višenamenska vrata).

Stabilan oslonac

Dodatna oprema

U ponudi je i paleta dodatne opreme: semafori za signalizaciju, svetiljke na pretovarnim mesetima, uvodnici za pozicioniranje pri postavljanju sredstava spoljašnjeg transporta na pretovarno mesto, sigzrnosni sistemi za onemogućavanje pomeranja vozila pri obavljanju pretovara i sl. U ponudi imamo i izolacione zavese koje služe za zaptivanje zadnjeg dela vozila spoljašnjeg transporta pri obavljanju utovara i sitovara. U ponudi su svi tipovi klasičnih izolacionih zavesa i iszolacionih zavesa na “naduvavanje” koje se koriste u temperatirno kontrolisanim sistemima.

Stručan tim
Bilo gde i bilo kad

Atraktivna ponuda na klik od Vas

Idemo u korak sa najnovijim tehnološkim inovacijama u domenu moderne logistike i transporta, kako bismo Vam omogućili pristup pretovarnoj opremi i industrijskim vratima koja se odlikuje dugim vekom trajanja i vrhunskom izradom. Imamo atraktivnu ponudu funkcionalne pretovarne opreme i industrijskih vrata koju neprestano upotpunjujemo.
350 350

Projektnih

Rešenja

170 170

Zadovoljnih

Klijenata

480 480

Opremljenih

Hala

870 870

Prodatih

Viljuškara