Storage Systems d.o.o

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu „ključ u ruke“.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00; Subota: neradan dan icon_widget_image +381 11 311 2442 +381 11 311 2484 icon_widget_image office@storagesystems.rs dragana.kosanic@storagesystems.rs
Image Alt
Fokusirajte se na razvoj

Servisna podrška

Redovno proveravanje i održavanje opreme

Servisna podrška

Naša misija je da pretačemo Vaše ideje u stvarnost i podržavamo Vaše poslovanje kroz razne aktivnosti koje obavljamo, a koje su integrisane u jedinstveno rešenje, optimizirano za sve Vaše logističke potrebe.

Pored kompletne logističke ponude u okviru široke distributivne mreže i u saradnji sa renomiranim svetskim kompanijama, mogućnosti planiranja i tehničke realizacije projektnih rešenja i optimizacije svih vrsta skladišnih sistema, nudimo i sveobuhvatnu i fleksibilnu servisnu podršku kada Vam je potrebna da biste očuvali dugovečan i bezbedan rad celokupne opreme i uštedeli dragoceno vreme i novac.

servisna podrška za skladišta
Sigurna podrška
Dostupnost i ažurnost

Stabilnost podrške kada Vam je potrebna

Redovno proveravanje i održavanje opreme je od presudne važnosti za njen maksimalni radni vek, ali i za sprečavanje ozbiljnijih popravki koje iziskuju veće troškove i remete raspored aktivnosti. Servisna podrška je ključna kako za Vaše svakodnevno poslovanje, sinhronizaciju i koordinaciju procesa u skladištu, tako i za bezbednost na radu Vaših zaposlenih.
Tehnička podrška i relizacija

Bogata ponuda i efikasna podrška

a

Sve na jednom mestu

Logistička oprema

Naš asortiman proizvoda obuhvata sve vrste logističke opreme koje su potrebne vašem poslovanju, uz usluge servisne podrške, zamene delova i redovnog održavanja.

a

Tehnička realizacija

Projektna rešenja

Dosledno planiranje i izrada projektnih rešenja koja su u potpunosti u skladu sa potrebama vašeg poslovanja je ključni deo našeg portfolija.

a

Stručna asistencija

Realizacija sistema

Na raspolaganju Vam je naše višegodišnje iskustvo u tehničkoj realizaciji projekata kojima se procesi rada i upravljanja skladišnim sistemom ubrzavaju.

a

Logistički sistemi

Optimizacija procesa

Obezbeđujemo optimizaciju logističkih procesa koji obezbeđuju maksimalnu efikasnost projektovanih skladišnih, skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema.

a

Efikasan i stručan tim

Profesionalna podrška

Svojom ažurnošću omogućavamo nesmetano odvijanje radnih procesa klijenata, uz maksimalnu isplativost njihovih ulaganja i resursa.

a

Servisiranje opreme

Vršimo usluge servisiranja opreme iz naše ponude, kao i opreme drugih proizvođača, čime izbegavate dodatne troškove.

s

Distributerske usluge

Naše distributerske usluge Vam pomažu u strateškom i planskom izboru sredstava i tehnologije, uz maksimalnu ekonomičnost.

a

Rezervni delovi

Uz brzu dijagnostiku i neophodne popravke, efikasno obezbeđujemo i originalne rezervne delove za svu opremu iz naše ponude.

Brza reakcija na svaki Vaš zahtev

Jedna od ključnih prednosti saradnje sa nama upravo je naša predanost i doslednost, koja se, između ostalog, ogleda u posvećenosti brzoj i odgovornoj komunikaciji sa klijentima i pouzdanosti integrisanih procesa koji obuhvataju širok asortiman proizvoda, usluga i servisne podrške. Prisutni smo na tržištu Srbije i delimično na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Uvek smo u pripravnosti, spremni da Vam pružimo podršku koja Vam treba i pređemo sa reči na dela. Naša korisnička podrška takođe Vam stoji na raspolaganju ukoliko imate pitanja i nedoumice.

profesionalana servisna podrška za skladišta
Brzina reakcije
stručan tim za servisnu podršku za skladišta storage systems

Dopustite da budemo Vaš oslonac

Profesionalno i odgovorno vršimo usluge servisiranja opreme usaglašene sa Vašim potrebama i rokovima. U slučaju kvarova, efikasno obavljamo popravke i zamene momentalno dostupnim originalnim delovima. Time obezbeđujemo optimalne performanse Vaše opreme i pomažemo Vam da zaštitite svoju investiciju i ostvarite njen maksimalni potencijal, na čemu počiva i uspeh Vašeg poslovanja. Želimo da Vam omogućimo da bezbrižno planirate unapređenje svog poslovanja i gradite stabilnu budućnost svoje kompanije. Brzina odgovora na Vaše zahteve i dostupnost naše servisne podrške tokom i van garantnog perioda olakšava Vaš put ka tome.

Oslonite se na nas
Maksimalna ušteda resursa

Nesmetani tok radnih procesa

Uz stalno dostupnu uslugu redovnog održavanja, imamo mogućnost brze dijagnostike, efikasno obezbeđujemo originalne rezervne delove i vršimo neophodne popravke u zavisnosti od njihove hitnosti. Svojom ažurnošću omogućavamo krajnjim korisnicima nesmetano odvijanje radnih procesa, a klijentima maksimalnu isplativost ulaganja i uštedu resursa.

Stručna asistencija

Vršimo usluge servisiranja opreme iz naše ponude i opreme nekih drugih proizvođača. U slučaju da se opredelite za naše distributerske usluge, pružamo Vam pomoć u strateškom i planskom izboru sredstava i tehnologije. Pri tome uzimamo u obzir ekonomičnost i druga bitna svojstva koja utiču na kvalitet i pouzdanost opreme.

Na raspolaganju Vam je naše višegodišnje iskustvo u tehničkoj realizaciji projekata klijenata i održavanju njihove opreme kojim se procesi rada i upravljanja skladišnim sistemom ubrzavaju. Naš cilj je da stalno dostupnom servisnom podrškom upotpunimo svoju već bogatu ponudu proizvoda i usluga.

servisna podrška za skladišna postrojenja i storage systems
Stabilna podrška
servisna podrška za industrijske hale storage systems
Efikasnost i predanost

Neprestani razvoj

Neprestano radimo na proširenju kapaciteta za održavanje i druge intervencije na svim vrstama logističke opreme koju prodajemo i servisiramo, kako bismo što adekvatnije odgovorili na Vaše zahteve i što doslednije pratili razvoj Vašeg poslovanja. Efikasna i predana komunikacija sa klijentima pri pružanju pouzdane stručne podrške jedan je od naših prioriteta. Time otvaramo vrata za budući rast i razvoj naše kompanije i saradnje sa sadašnjim i budućim klijentima.
350 350

Projektnih

Rešenja

170 170

Zadovoljnih

Klijenata

480 480

Opremljenih

Hala

870 870

Prodatih

Viljuškara

yale viljuškar i industrijska vrata servis za skladišta storage systems

Servisiranje viljuškara i regala

Servisiranje svih tipova viljuškara koje prodajemo i regala klasičnih tehnologija skladištenja.

Servisiranje pretovarne opreme

Servisiranje pretovarne opreme i svih vrsta industrijskih vrata u našoj ponudi kao i nekih drugih proizvođača.

Servisiranje skladišnih mašina

Servisiranje automatskih skladišnih mašina za skladištenje i komisioniranje malih i srednjih delova/pakovanja kao i delova/pakovanja velikog gabarita i mase.